Майстерня i-tronic: установки блоків гбо квітня-2019

Доброго часу доби, шановні любителі газу на авто,
«Весна, весна! Як повітря чисте .... »- ці слова чудово відображають настрій кожного з нас. А що, як не установка гбо на автомобіль допоможе зберегти чисте повітря ☺ Ок, перейдемо до огляду, тож сьогодні зібралися як представники світових автогігантів - Mercedes-Benz AMG і Toyota Camry, так і приєднався представник китайського автопрому - GELLY EMGRAND. Інформацію щодо проведених установкам для даного огляду нам люб'язно надали наші партнери - СТО Експерт-Газ, Харківська обл. і СТО «ГБО Сервіс 155», м. Миколаїв;
Перша наша інсталяція - сріблястий повнопривідний седан Mercedes-Benz E-klasse AMG. Власник благородного «німця» щодня проводив за кермом не менше 2-3 годин, проїжджаючи значні відстані, вигода від встановлення ГБО для такого класу авто вже стане відчутною через 2-3 місяці. Клієнту було запропоновано до установки наступне газове обладнання: 69-літровий тороидальний балон виробництва Tugra Makina; одноступінчатий газовий редуктор Palladio потужністю до 230 кВт / 310 к.с., який при встановленні не потребує додаткового газового клапана і датчика температури; мультиклапан E-класу ASTAR GAS. Як електронних «мізків» був обраний самий потужний в лінійці блоків управління гбо i-tronic - PROFI 8. Результат: на повному баку бензину і повному балоні газу власник сріблястого «мерена» вже проїжджає в два рази більшу відстань, не піклуючись про пропущену заправці .

Наш наступний об'єкт - чорний седан Toyota Camry. Установка ГБО «під ключ» зайняла повний робочий день. У комплект гбо 4 покоління увійшли: газовий редуктор KME Silver, 50-літровий тороидальний балон компактно «сховався» в багажник, зовнішнє заправний пристрій виведено в люк бензобака. Центральне місце під капотом було віддано електроніці i-tronic UNO. Підсумок: чітко підібрана комплектація з електронікою i-tronic дозволить власнику вже через п'ять років заощадити половину вартості свого авто.

 І останній наш об'єкт - яскравий представник китайського автопрому GELLY EMGRAND 7. Постійний витрата бензину 10 л / 100 км у міському режимі вже давно змушував власника задуматися про перехід на газ. Після проведення ретельної перевірки поточного стану автомобіля майстра СТО «ГБО Сервіс 155» запропонували господареві авто кілька варіантів комплектації гбо. В результаті узгодження всіх деталей Джилі Емгранд отримав: електронні мізки i-tronic UNO, газові форсунки RAIL IG1, газовий редуктор і мультиклапан італійського виробника Tomasetto. 42-літровий тороидальний балон компактно став на місце запасного колеса, а для збереження естетичного вигляду авто ВЗУ було виведено в люк бензобака. Установка кнопки перемикання зайняла своє «почесне» місце на центральній консолі поруч з прикуривателем. Резюме: за словами автовласника двигун на газу став працювати «як по маслу» - плавно і без перебоїв. Хочеться побажати щасливому володареві китайця на газу тільки позитивних емоцій від їзди.


На сьогодні - це все, а ми вже «в полях». До зустрічі ☺

поділитися