Розширюємо територію ГБО: семінар тм i-tronic в Івано-Франківську

Хочемо поділитися новиною. В кінці жовтня 2017р. в м. Івано-Франківську технічними фахівцями компанії Авто Тренд була проведена презентація систем послідовного впорскування газу тм i-tronic. На семінарі були присутні представники 9 компаній, серед яких були, як безпосередньо установники ГБО, так і представники торгових компаній, що продають газобалонне обладнання. Семінар провів керівник технічної служби Олександр Гірник.

В ході семінару фахівці нашої компанії презентували всю лінійку електронних блоків керування тм i-tronic, детально і наочно розповіли про особливості кожної з систем, про інноваційні алгоритми автоадаптаціі під час руху автомобіля, про технічні аспекти при установці ГБО. Особливу увагу приділили навчанню роботи з програмою налаштування ГБО тм i-tronic.

У заключній частині технічного семінару тм i-tronic кожен присутній отримав відповіді на всі питання, які його цікавили. Всім слухачам семінару було вручено сертифікати про проходження навчання.

Безсумнівно, продукція тм i-tronic знайде свого споживача в Івано-Франківську, а наші партнери отримають газобалонне обладнання з бездоганними характеристиками, гарантуючи надійність та європейську якість своїм клієнтам.

поділитися