Розширюємо територію ГБО: практичний семінар тм i-tronic в Дніпрі

06 червня 2018 р. технічні фахівці компанії Авто Тренд провели семінар гбо по тм i-tronic, ASTAR GAS, RAIL в місті Дніпро. Дніпро зустрів нас не тільки гарною погодою, але і радісним і відкритим прийомом. В цілому, технічний семінар відвідали 30 учасників.

На семінарі були присутні як установники газобалонного обладнання, так і власники магазинів і торгівельних точок з продажу автозапчастин.

Фахівці інженерно-сервісної служби компанії Авто Тренд розповіли про пристрій і принципи роботи електронних систем гбо i-tronic, навчили правильному налаштуванню і тестуванню ЕБУ. Особливу увагу було приділено OBD-корекції.

Кожен присутній учасник «наживу» побачив, як відбувається настройка і діагностика системи гбо.

Заключна частина семінару була повністю присвячена відповідям на запитання учасників. Варто зазначити, що семінар гбо в Дніпрі проходив в форматі відкритого діалогу, учасники задавали багато питань не тільки по блокам управління гбо i-tronic, а й обговорювали редуктора, форсунки гбо та інші комплектуючі. Після закінчення семінару всі слухачі отримали сертифікати про проходження навчання.

поділитися